fbpx
marți, mai 14, 2024
spot_img

O fată de 18 ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Alți 4 tineri au fost răniți

Citește Și

- Reclamă -

A fost o noapte neagră în Prahova, unde au avut loc două accidente mortale. În zona Paltinu, o mașină cu cinci tineri s-a răsturnat. Toți au fost răniți, iar o fată de 18 ani a murit.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.10, când polițiștii din Câmpina au fost sesizați că pe DJ 102I, în zona barajului Paltinu din comuna Valea Doftanei, o mașină s-a răsturnat.

Mașina în care se aflau în total cinci persoane, toți cu vârste între 18 și 22 de ani, era condusă de un tânăr de 22 de ani care a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet, apoi s-a răstunat în vegetația forestieră de pe marginea drumului, a informat Poliția Prahova.

- Reclamă -

Potrivit ISU Prahova, cei cinci tineri din mașina căzută în râpă s-au autoevacuat înainte de sosirea echipajelor de salvare. Însă, cu toții au fost răniți și transportați la spital.

O fată de 18 ani, din păcate, a murit după ce a ajuns la spital.

Potrivit Poliției Prahova, șoferul nu consumase alcool sau substanțe interzise.

Reamintim că aproximativ în același timp, un alt accident grav de circulație s-a produs pe DN 1, la Bănești. O căruță a fost lovită de două mașini, iar bărbatul din atelaj a fost proiectat pe asfalt și a murit.

- Reclamă -

Citește aici detalii și vezi imagini de la accidentul de pe DN 1!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Două secții de votare din Ploiești sunt mutate la alte adrese

Primăria Municipiului Ploiești vă aduce la cunoștință că, la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul european din anul...
Sari la conținut