fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024
spot_img

UPDATE Doi profesori din Prahova s-au luat la bătaie

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE Potrivit unor surse, bărbatul și femeia care s-au luat la bătaie sunt profesori la o școală din Păulești.

ȘTIREA INIȚIALĂ Un bărbat și o femeie s-au luat la bătaie la locul de muncă, joi, 7 martie.

Cei doi kucrau împreună la o firmă din Păulești, iar poliția a fost sesizată de femeie, care a reclamat că a fost agresată fizic. Numai că din verificări a rezultat că între cei doi a izbucnit un conflict generat de o nemulțumire a bărbatului, acesta i-a dat o palmă peste față, apoi s-au luat la bătaie și s-au agresat reciproc.

- Reclamă -

În urma altercație, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată.

Față de cei doi a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 privind sancționarea faptelor încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.”, a transmis Poliția Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut