fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Ponta, despre cumnatul său: Dacă e vinovat, va plăti!

Citește Și

- Reclamă -

ponta - Ziarul INCOMODPremierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la acuzaţiile care îi sunt aduse cumnatului său, că, dacă acesta a făcut ceva ilegal, „va plăti”. 

„Nu am voie şi nici nu o să comentez cauze aflate pe rol. Dacă cumnatul meu a făcut ceva ilegal, va plăti pentu asta. Nu vă aşteptaţi de la mine să joc o scenetă de doi bani, pe care am văzut-o la alţii: între justiţie şi familie aleg justiţia… Să fim serioşi, nu se pune problema de alegere, justiţia îşi face treaba. Dacă e vinovat, va plăti ca orice om din această ţară”, a declarat premierul Victor Ponta. 

- Reclamă -

Totodată, acesta s-a arătat profund deranjat de apariţia numelui mamei sale, Cornelia Naum, în presă, în legătură cu acest scandal. 

„Îmi pare rău, i-am cerut iertare mamei mele că are 72 de ani, nici măcar un vecin nu i-a zis vreodată ceva de rău, şi ieri a fost porcăită şi făcută în toate felurile la un post TV doar pentru faptul că e mama mea. DNA n-a chemat-o să o audieze, nu are nicio calitate procesuală, are doar calitatea de mama mea. Şi pentru asta, după 72 de ani de viaţă onestă, ieri a devenit cel mai rău om din lume. Mă simt faţă de ea foarte rău şi îmi pare foarte rău”, a mai spus Ponta.

Întrebat dacă ia în calcul să-şi dea demisia, Ponta a răspuns: „Eu nu pot să influenţez şi nu numesc magistraţi şi nu am niciun fel de atribuţie legală în ceea ce priveşte justiţia.”

- Reclamă -

Pe de altă parte, întrebat dacă implicarea rudelor sale în acest scandal îi afectează imaginea, premierul a replicat: „Categoric, da!”.

Întrebat dacă poate fi vorba, în acest caz, de o răzbunare politică, Ponta a replicat: „Să fim serioşi!”

sursa: realitatea.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Trafic blocat pe DN 1. Inundații la Sinaia, în urma precipitațiilor

UPDATEPotrivit Poliției Prahova, traficul este blocat complet pe DN 1, în zona inundațiilor.”Dn1 E60 Sinaia, sectorul de drum cuprins...
Sari la conținut