fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Suparat ca sotia vrea divortul, un barbat i-a devastat casa si a amenintat-o cu moartea

Citește Și

- Reclamă -

topor - Ziarul INCOMODLuni seara, cand femeia s-a intors acasa dupa o luna, si-a gasit locuinta devastata. Toate lucrurile au fost distruse, iar sotul si mai multi indivizi le carau, ca sa le duca la fier vechi. Cei doi au o istorie presarata cu scandaluri, despartiri, plangeri si dosare penale.

Acum insa, femeia spune ca vrea sa rupa pentru totdeauna relatia cu el. In ianuarie, femeia a cerut divortul si imediat dupa a fost alungata din casa pe care o are impreuna cu sotul ei.

- Reclamă -

Ioana Lupoaica, victima: „Nu am mai putut sa vin ca mi-a zis ca imi da foc, ca ma omoara, l-a prins politia cu toporul in strada cand a iesit si venea sa ma omoare.”

Luni, femeia s-a incumentat sa vina pana acasa, ca sa isi mai ia din haine. A crezut ca lesina cand a vazut cum arata totul. Masina era distrusa si la fel si lucrurile din locuinta.

Ioana Lupoaica, victima: „El era in curte cu niste tigani si incarca ce a descarcat aici. Aici era dormitorul unde dormeam, acolo era frigiderul, un congelator la perete. L-a luat si l-a distrus.”

- Reclamă -

Cei doi au avut o relatie tumultoasa, presarata cu scandaluri, batai si despartiri. In 2008, au divortat, iar patru ani mai tarziu s-au impacat. De-a lungul timpului, pe numele barbatului au fost intocmite mai multe dosare penale, insa de fiecare data plangerile au fost retrase. 

Dorin Vistereanu, purtatorul de cuvant al IPJ Tulcea: „Pe 28 ianuarie, sotul este sanctionat contraventional cu 1000 de lei pentru injurii. Pe 9 si 11 februarie sotia sesizeaza politia cu alte doua plangeri penale ce au ca obiect furt si distrugerea de bunuri.”

Acum insa, femeia sustine ca nu mai vrea sa aiba niciodata de a face cu sotul ei si a cerut chiar si un ordin de protectie impotriva lui. Luni a fost termenul final, insa instanta inca nu s-a pronuntat.

Ioana Lupoaica, victima: „Ce protectie am eu acum, cine ma apara pe mine decat Dumnezeu?”

- Reclamă -

Politistii l-au audiat aseara pe barbat si au decis sa-l interneze la Spitalul de Psihiatrie.

Sursa: www.stirileprotv.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut