fbi

fbiDirectorul FBI, James Comey, se afla la Bucuresti si a avut, marti dimineata, o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, venind pe urma la sediul Guvernului, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

La discutiile de la Presedinţie si Guvern au asistat sefii serviciilor romanesti de informatii si Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, precum şi vicepremierul cu atributii pe zona sigurantei, Gabriel Oprea.

Tot marti, la ora 15.00, este programata reuniunea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), avand pe agenda si teme legate de Consiliului Operativ al Securitatii Cibernetice si evolutiile inregistrate in spatiul cibernetic, activitatea Centrului National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica – CERT-RO, in anul 2014, Regulamentul de organizare si functionare al Centrului National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica – CERT-RO precum si provocarile actuale generate de migratie in contextul securitar din zone cu potential terorist.

Ultima sedinta a CSAT, condusă de presedintele Romaniei de la acea vreme, Traian Bssescu, a avut loc pe 25 noiembrie 2014.

James Comery conduce FBI din septembrie 2013.

Sursa: www.stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here