fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

VIDEO – A fost dispusă evacuarea blocurilor din apropierea craterului adânc de doi metri format pe o stradă din Slănic

Citește Și

- Reclamă -

O stradă din oraşul prahovean Slănic s-a prăbușit, formându-se un crater cu adâncimea de doi metri pe o suprafață de peste 60 de metri pătrați. Prăbușirea carosabilului a antrenat şi deplasarea pavelelor de pe trotuar. Zona a fost izolată, iar clădirile din apropiere, inclusiv blocuri de locuințe, vor fi evacuate.

„Având în vedere situația de urgență produsă în localitatea Slănic din județul Prahova, generată de tasarea terenului, urmată de formarea unui crater cu adâncimea de aproximativ 2 m pe o suprafață de peste 60 de mp, la nivelul MAI a avut loc o analiză prin care secretarul de stat, șef al DSU, dr. Raed Arafat, a dispus trimiterea la fața locului a unei echipe formate din  personal DSU și IGSU, urmând ca aceasta să fie completată în cel mai scurt timp cu specialiști în domeniul construcțiilor și minieri.

- Reclamă -

In prezent ca măsura preventivă s-a dispus evacuarea e 20 de persoane aflate in blocurile din proximitatea zonei afectate! Ulterior in funcție de evoluția situației de urgentă si analiza comisiei de specialitate vor fi dispuse si alte măsuri necesare

Se surpă Slănicul. O alunecare de teren pune în pericol blocurile din zona centrală

Totodată, a fost dispusă și măsura evacuării persoanelor aflate în proximitatea sau în zona afectată până la efectuarea tuturor verificărilor de către specialiștii în domeniu”, se arată într-un comunicat al DSU.

La fața locului se află deja prefectul Emil Drăgănescu, dar și specialiști care evaluează situația.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...