fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Anchetă internă la Toma Socolescu după ce trei eleve ar fi ajuns drogate la spital

Citește Și

- Reclamă -

Trei eleve ale Colegiului Tehnic „Toma Socolescu” din Ploiești au fost luate cu Ambulanța de la școală, după ce li s-a făcut rău. Mai mulți elevi ai școlii spun că fetele au consumat substanțe interzise ieri, în pauza de la 14.45 și de aceea au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Directorul unității de învățământ, Rodica Avramescu, susține că încă de ieri a fost demarată o anchetă internă, iar măsurile vor fi luate marți de către Comisia de Disciplină, împreună cu Consiliul Profesoral.

- Reclamă -

”Ancheta internă a început încă de ieri, din momentul în care s-a descoperit evenimentul. Poliția pe de altă parte își face ancheta proprie. Fetele sunt în afara oricărui pericol, au fost externate, iar asta este cel mai important. Măsurile sunt luate de Comisia de Disciplină, împreună cu Consiliul Profesoral în acest caz foarte grav. Este o premieră și pentru noi, nu s-a mai întâmplat așa ceva. Marți am convocat Consiliul Profesoral, unde vor fi invitați și părinții și elevii implicați, va veni consilierul școlar, reprezentantul secției de poliție de proximitate și vom stabili măsura disciplinară. În caz că se vor adeveri aceste fapte, cel mai probabil vor fi scăzute notele la purtare. E un lucru grav, trebuie penalizat, dar nu să îndepărtăm aceste eleve de lângă școală. Nu am avut niciun semnal din partea fetelor cum că ar fi consumatoare sau că ar lipsi de la școală pentru a consuma substanțe interzise.”, a declarat Rodica Avramescu pentru ziarul Incomod.

Citește și: Cum au fost găsite elevele din Toma Socolescu după ce ar fi consumat droguri. Filmul evenimentului

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut