fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Reținut de polițiștii ploieșteni, după ce a păcălit o femeie prin metoda ”premiul câștigat””

Citește Și

- Reclamă -

Șapte persoane au fost trimise în judecată de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Ploiești, în stare de arest preventiv, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prin metoda ”premiul câștigat”. Un alt bărbat, complicele celor șapte, a fost prins ieri în Arad și predat Poliției Municipiului Ploiești, ulterior fiind reținut.

În continuarea activităților desfășurate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune având ca mod de operare inducerea în eroare a unei persoane sub pretextul „premiului câștigat”, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a 7 persoane.

Totodată, în urma activităților desfășurate, la data de 02.02.2015, a fost depistat în punctul de frontieră Nădlac, județul Arad, la intrarea în țară, un complice al celor 7 persoane. Acesta a fost predat în vamă organului de cercetare penală al poliţiei judiciare în cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti – Biroul de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei si Patrimoniului.

Având în vedere că bărbatul e bănuit că ar fi săvârşit o infracţiune de complicitate la înșelăciune, persoană vătămată fiind o femeie, iar prejudiciul în valoare de 15000 lei, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.J.P. Prahova.

În cauză, se va solicita punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura arestării preventive.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut