fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

Un bărbat a furat păsări din curtea unui vecin. Cum l-au prins polițiștii

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat din satul Cioceni, comuna Albești Paleologu a reclamat la poliție că i-au dispărut din curte mai multe păsări și material lemnos. Polițiștii au găsit bunurile în curtea unui vecin, care este acum bănuit că le-a furat.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Prahova:

Polițiștii din Albești Paleologu au fost sesizați privind un furt de păsări și de material lemnos de la locuința unui bărbat din satul Cioceni.
În urma activităților desfășurate și a unui mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Ploiești, la locuinta unui bărbat din comuna Albești-Paleologu, au fost găsite o parte din bunurile sustrase.
Extinzând cercetările s-a stabilit ca persoana bănuită de comiterea furtului este un bărbat, care locuieste in imobilul respectiv.
Cercetările sunt continuate de catre lucrătorii Postului de Politie Albesti-Paleologu, urmând ca la definitivare dosarul penal sa fie inaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu soluție procedurală.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut