fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Vaslui: o femeie a încercat să-i taie penisul soțului ei pentru că nu i-a cumpărat flori de 8 martie. Bărbatului i-au fost smulse testiculele

Citește Și

- Reclamă -

Caz incredibil în Vaslui, unde un bărbat de 39 de ani din localitatea Dragomirești a fost dus la spital cu o plagă tăiată în zona genitală, după ce soția l-a înjunghiat cu un cuțit. Cei doi s-au luat la ceartă, bărbatul povestind cadrelor medicale că a fost atacat de soția sa.

”Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zona scrotală, prin heteroagresiune. A afirmat că soţia l-a tăiat cu un cuţit, pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie. După acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

- Reclamă -

Imediat după ce a ajuns la spital, victima a fost pregătită pentru operaţie.

„Pacientul este pregătit în aceste momente pentru sala de operaţie. Testiculele au fost smulse, urmează a fi supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat, pentru ”Adevărul”, Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Sursa: www.adevarul.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un fake-news care anunță case cu 2.000 de lei lângă Sibiu blochează activitatea unei primării: oameni din toată țara sună să cumpere 

O știre care apare constant pe rețele de socializare spune că în comuna Bruiu, primăria scoate la vânzare case...
Sari la conținut