fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

Ploieșteancă, cercetată pentru furt și evaziune fiscală

Citește Și

- Reclamă -

Chiar de Ziua Femeii., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că o femeie i-ar fi sustras un laptop din apartamentul în care acesta locuia cu chirie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 16.30, când bărbatul a revenit la apartament, a constatat lipsa unui laptop, a cablurilor de alimentare ale acestuia, precum și a genții aferente.

- Reclamă -

Din primele verificări efectuate, a rezultat că proprietara locuinței, care locuia în același apartament, ar fi luat laptop-ul drept garanție pentru neplata chiriei aferente lunii februarie 2016 și ar fi refuzat să i-l restituie.

Tot din verificările efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul locuia cu chirie în apartamentul respectiv din anul 2013, fără a avea, însă, încheiat un contract înregistrat la Administrația Finanțelor Publice Ploiești. Femeia a predat bunul sustras polițiștilor, ulterior, acesta fiind restituit reclamantului.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și evaziune fiscală, întrucât femeia nu avea încheiat un contract înregistrat la Administrația Finanțelor Publice Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut