”Ploiești, noul Caracal!” este expresia folosită des în ultimul timp de oricine vede ”minunile” care au loc în fiecare zi în municipiu.

„Stâlpii” rămân un subiect delicat pentru municipalitatea ploieșteană. Lucrările la linia de tramvai, efectuate de firma constructoare Tancrad, nasc scandal după scandal, iar în centrul fiecăruia se situează stâlpii de iluminat.

De această dată, câțiva stâlpi au fost montați în mijlocul trotuarului în zona de vest a Ploieștiului, vizavi de supermarketul Billa. Un cititor amuzat, dar îngrozit în același timp ne-a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii pe care vi le prezentăm mai jos:

Povestea stâlpilor ”buclucași” a început în luna august când într-o dimineață ploieștenii au fost siderați să vadă apariția în mijlocul intersecției de la BCR a doi stâlpi, montați chiar pe trecerile pentru pietoni. Anchetele ulterioare au arătat că firma constructoare îi montase, fără a avea însă aviz de la Poliția Rutieră. Și astfel s-a deschis un dosar penal care este încă în cercetare. Detalii despre acest subiect aici.

În luna următoare a venit lovitura de grație. Stâlpii de pe Bulevardul Republicii, vechi de mai bine de 80 de ani, au fost „măcelăriți”. Cum a ajuns una din ultimele piese de mobilier urban care data din perioada interbelică la fier vechi, recitiți aici.

La scurt timp după, pe 1 octombrie, constructorul a fost prins, din nou, într-un scandal care viza, ați ghicit, tot un stâlp. O tânără ploieșteancă care beneficia de un loc de parcare pentru persoane cu dizabilități nu-și mai putea parca mașina în spațiul care îi era destinat, pentru că acolo zăcea un stâlp tăiat de Tancrad. Imagini AICI.

Stâlpii au adus numeroase nemulțumiri și în rândul șoferilor care s-au plâns de-a lungul timpului că sunt încurcați în trafic de stâlpii amplasați în intersecții, chiar în fața semafoarelor.  Citește și: Stâlpii „buclucași„ încurcă traficul din Ploiești (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here