fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Primarul Ploieștiului, Cristian Ganea, a rezolvat problema gunoaielor din Mimiu-GALERIE FOTO+VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Vineri, 18 martie, Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuții de primar al Ploieștiului a mers în Mimiu pentru a rezolva problema gunoaielor care aproape sufocă acest cartier. Alături de el au fost prezenți directorii RASP, SGU și ROSAL.

Aceștia au fost însoțiți de locuitorii din zonă care le-au arătat exact unde sunt focarele de infecție, acțiunea de ridicare a gunoaielor începând chiar de astăzi. Luni, Cristian Ganea a anunțat că se va forma o comisie mixtă formată din reprezentanții RASP și ai Poliției Locale pentru a identifica de unde provine gunoiul deoarece multe dintre deșeuri sunt de origine textilă ca și cum ar proveni dintr-o fabrică sau un atelier.

- Reclamă -

De asemenea, reprezentanții primăriei și ai RASP, ROSAL și SGU au fost și la biserica din cartier unde s-a discutat de posibilitatea construirii unui centru de recreere și a unui parc pentru copii pe un teren de lângă biserică.

La final, Cristian Ganea a vizitat și Școala nr. 19 din Mimiu pentru a verifica dacă plângerile locuitorilor privind condițiile de acolo se adeveresc. Într-adevăr școala nu are gard, terenul de sport este impropriu, iar o gură de canal este acoperită necorespunzător. Cristian Ganea a promis că se va ocupa și de aceste aspecte.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut