fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

PNL Prahova și-a lansat candidații. Seniorul Mircea Ionescu Quintus a fost sărbătorit la împlinirea vârstei de 99 de ani-GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Conducerea PNL Prahova a prezentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, lista parţială a candidaţilor pentru primăriile din judeţ pentru alegerile locale din 5 iunie.

Până în prezent liberalii prahoveni şi-au desemnat candidaţii în 79 de localităţi din 104, dar aceste candidaturi nu sunt finale, toți candidații trebuind să treacă prin Comisia de Integritate a partidului.

- Reclamă -

După conferința de presă, membrii PNL Prahova s-au întâlnit la Sala Sporturilor Olimpia unde s-au lansat oficial candidaturile pentru alegerile locale din 5 iunie, alături de copreședinții partidului, Alina Gorghiu și Vasile Blaga..

Lansarea candidaturilor a coincis și cu sărbătorirea zilei de naștere a celui care reprezintă simbolul liberalismului în România, Mircea Ionescu Quintus, care a împlinit 99 de ani. În discursul pe care l-a susținut în fața unei săli arhipline seniorul liberalismului românesc i-a surprins plăcut pe cei prezenți cu o epigramă compusă cu această ocazie: „Spre-o sută anii mi se adună/ Ca prin păduri semeții brazi/Si s-or găsi destui să spună/ Ce mai înseamnă suta azi”.

Cel care i-a cântat ”La mulți ani” lui Mircea Ionescu Quintus a fost Nicolae Furdui Iancu care a ridicat sala în picioare cu melodiile sale.

- Reclamă -

Înregistrarea integrală a spectacolului lansării candidaților PNL la alegerile locale o puteți vedea AICI.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut