fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

PNL Băicoi a trecut la UNPR Prahova

Citește Și

- Reclamă -
După ce primarul UNPR-ist din orașul Băicoi, Ciprian Stătescu, a trecut la Partidul Național Liberal, se pare că acest lucru nu a fost acceptat de organizația locală a liberalilor. Astfel, membrii PNL Băicoi au trecut în masă la UNPR, de unde a plecat chiar Stătescu.
Anunțul a fost făcut de UNPR Prahova, printr-un comunicat de presă remis astăzi, pe care îl puteți citi mai jos:

„Având în vedere Decizia Conducerii PNL-Prahova, din 18.03.2016, de a-l nominaliza pe Stătescu  Ciprian, primar UNPR în funcție, pe lista  candidatilor PNL pentru  funcția de primar  al orașului Băicoi, candidatura 2016-2020, toată organizația locală PNL Băicoi a decis în unanimitate de a se înscrie în UNPR. La ședința din 22.03.2016,  au  mai participat:  dl Daniel  Niculae, președintele UNPR Prahova, în calitate de invitat, Radu Vasile, președintele organizației, Coman Sebastian, secretar  general  și candidatul la funcția de primar, dr. Florentin Georgescu.”, se precizează într-un comunicat al UNPR Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut