fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Fiul unui procuror DIICOT, încătușat în plină stradă (VIDEO)

Citește Și

- Reclamă -

Fiul procurorului Vasile Udroiu, din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Gorj, a fost încătușat luni, în plină stradă, la Timișoara.

Polițiștii susțin că nu a oprit la o trecere de pietoni, pentru a acorda prioritate, motiv pentru care au pornit în urmărirea lui. Deși l-au avertizat să oprească autoturismul, acesta i-a ignorat.

- Reclamă -

În apropierea Podului Michelangelo, şoferul, în vârstă de 21 de ani, din Târgu-Jiu, a oprit la culoarea roşie a semaforului, iar oamenii legii au deschis portiera, l-au imobilizat şi l-au încătuşat.

După ce au controlat autoturismul, studentul a scăpat de cătușe, fiind sancționat pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni şi pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor. Mai mult, agenții i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehiculul, pe o perioadă de 60 de zile.

(Foto: oradetimis.ro/ Video: România TV)

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut