fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Vlad Oprea, primarul suspendat din Sinaia, a reușit să obțină anularea sechestrului pe avere

Citește Și

- Reclamă -
Victorie în instanță în fața procurorilor DNA! Vlad Oprea, primarul suspendat din Sinaia, a reușit să obțină anularea sechestrului pe avere impus de procurori. Măsura sechestrului a fost luată în vederea recuperării prejudiciului de 200.000 euro. Prezentăm mai jos lista cu bunurile imobile sechestrate de DNA.
Totuși, Oprea nu răsuflă ușurat. Procurorii mai au la dispoziție o cale de atac pe care cu siguranță o vor valorifica imediat după sărbători. În plus, primarul stațiunii Sinaia nu scapă de controlul judiciar. Curtea de Apel Ploiești a respins astăzi contestația prin care edilul solicita anularea măsurii preventive.
Solutia pe scurt: Admite contestaţia formulată de inculpatul Oprea Vlad Gheorghe împotriva ordonanţei nr. 45/P/2016 din data de 22.04.2016 şi a procesului-verbal de aplicare a sechestrului din aceeaşi dată, dispuse de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, pe care le desfiinţează în parte, în sensul că înlătură dispoziţia privind luarea măsurii asiguratorii şi instituirea sechestrului asupra următoarelor bunuri imobiliare aparţinând inculpatului: – teren situat în oraşul Sinaia, str.Calea Codrului, nr.12-14, jud. Prahova, în suprafaţă măsurată de 500 mp, (suprafaţă în acte 2097 mp), număr cadastral 10212, carte funciară nr.8042, ID electronic 20676, în cotă de 3/16; – apartament situat în oraşul Sinaia, str.Prahovei, nr.17-19, parter, ap.2, jud. Prahova, în suprafaţă de 61 mp (suprafaţă în acte de 61 mp), număr cadastral 10461-C1-U2, carte funciară nr.9538, ID electronic22650-C1-U22, în cotă de 1/1; Menţine în rest dispoziţiile ordonanţei şi ale procesului verbal de aplicare a sechestrului sus-menţionate, inclusiv în ce priveşte instituirea sechestrului asupra terenului situat în localitatea Gruiu aparţinând inculpatului Oprea Vlad Gheorghe. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Cercetată şi pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, astăzi 28 aprilie 2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    28.04.2016
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut