fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Un puști de 9 ani, din Prahova, a impresionat sala până la lacrimi în semifinala „Românii au Talent” – VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Moment emoționat până la lacrimi în cea de-a doua semifinală a emisiunii „Românii au talent”. Eduard Stoica, elevul de clasa a treia care are o voce incredibilă, a trecut prin momente dificile. Din păcate pentru băiatul de nouă ani, bunica sa, cea care l-a îndemnat să cânte, a murit înainte de semifinală.

„Eu în seara asta voi cânta pentru ea. Sper să le placă oamenilor şi să li se facă pielea de găină”, a spus copilul. Performanța sa a fost pe placul juriului.

- Reclamă -

„Este o minune de copil, iar în clasa a III-a cânta de te cutremuri”, a declarat Andra, care a considerat că micul artist a ales o melodie foarte dificilă.

„Talentul tau este incontestabil. Mesajul de azi este al unei varste mai inaintate. Talentul este insa de necontestat”, a spus Andi la final.

Eduard Florentin Stoica are 9 ani, este elev și locuiește în comuna Olari, județul Prahova. La vârsta de 5 ani, părinții l-au înscris la cursurile de canto, la Palatul Copiilor din Ploiești. Eduard nu s-a plâns niciodată că trebuie să facă naveta sau că trebuie să renunțe la joacă pentru a ajunge la cursuri. Din contră, cânta tot  timpul, chiar și în timpul orelor, la școală.

- Reclamă -

A participat la mai multe concursuri, la care a câștigat  numeroase premii, inclusiv o excursie la Bruxelles. A devenit un model pentru copiii din comuna în care locuiește, mulți dintre ei apuncându-se și ei de muzică sau de alte activități extrașcolare. I se spune mereu că transmite ceea ce cantă, acesta fiind darul lui.

Românii au Talent 2016: Eduard Stoica – Interpretează piesa „House of the Rising Sun”- VIDEO

Eduard Stoica – November Music Fest 2015, Ploiești- VIDEO

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut