fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

În timpul furtunii de sâmbătă, deși vizibilitatea era aproape zero, șoferul unui microbuz de persoane nu a vrut să tragă pe dreapta-VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției ([email protected]) un filmuleț făcut sâmbătă într-un microbuz ce transporta persoane pe ruta București-Ploiești. Momentul filmat este exact când a avut loc furtuna și a început să cadă grindina. Mai multe persoane i-au spus șoferului să tragă pe dreapta deoarece vizibilitatea era aproape de zero, dar acesta le-a spus că e șofer profesionist și a condus pe vreme mult mai rea. Asta în condițiile în care microbuzul avea geamul crăpat și un singur ștergător.

”Sâmbătă veneam de la București spre Ploiești cu un microbuz de la firma GSM Trans și exact la ieșirea din Pucheni a început furtuna, a început să plouă torențial, iar apoi să dea cu grindină. O femeie s-a panicat și l-a rugat pe șofer să tragă pe dreapta pentru că efectiv nu se mai vedea nimic în față. Șoferul nu a a oprit, ba mai mult i-a zis femeii că el e șofer profesionist și că a condus pe vreme mult mai rea. De abia după ce mai multă lume a început să facă gălăgie a oprit microbuzul”, ne-a relatat cititorul pe mail.

- Reclamă -

https://www.youtube.com/watch?v=CPDFFE3H9Io&feature=youtu.be

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident între 2 mașini și un microbuz cu 17 pasageri

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini și un microbuz cu 17 pasageri s-a produs marți...
Sari la conținut