fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

Un fost ministru belgian s-a sinucis, la câteva ore după ce a aflat că va fi urmărit penal pentru viol

Citește Și

- Reclamă -

ambulanta galbena - Ziarul INCOMODFostul ministru de stat belgian Steve Stevaert, o figură importantă pe scena politică flamandă la sfârşitul anilor ’90, s-a sinucis joi, la câteva ore după ce a aflat că va fi urmărit penal pentru viol, relatează BBC News Online.

Trupul neînsufleţit al fostului ministru şi preşedinte al Partidul Socialist Flamand (SPA) a fost găsit de scafandri în canalul Albert, în apropierea domiciliului său din Hasselt (nord-est), reşedinţa provinciei flamande Limburg.

- Reclamă -

Steve Stevaert, în vârstă de 61 de ani, s-a sinucis în aceeaşi zi în care purtătorul de cuvânt al Parchetului din Bruxelles a anunţat că el va fi urmărit penal pentru viol, atentat la pudoare şi abuz în serviciu.

 

Poliţia belgiană a fost sesizată în 2013 în legătură cu un presupus act de viol comis de fostul politician belgian în 2010.

Presupusul act de viol ar fi avut loc după o emisiune televizată pe tema sexualităţii prezentată de Goedele Liekens, o fostă Miss Belgia. În cursul anchetei, Stevaert a recunoscut că a întreţinut un act sexual cu o tânără după emisiune, însă a negat acuzaţia de viol.

- Reclamă -

„Suntem cu toţii foarte afectaţi şi descumpăniţi de pierderea prematură a lui Steve”, a deplâns Partidul Socialist Flamand pe site-ul său.

Sursa: www.gandul.info

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Trafic blocat pe DN 1, după ce un copac a căzut pe 2 mașini

Traficul este blocat pe DN 1, pe raza orașului Sinaia, după ce un copac a căzut pe două mașini...
Sari la conținut