fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Vasile Pascale, suspectul crimei de pe Poligonului, a contestat mandatul de arestare

Citește Și

- Reclamă -

Vasile Pascale, suspectul principal al crimei de pe strada Poligonului din Ploiești, a contestat decizia dată ieri de Tribunalul Prahova de a fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Contestația va fi judecată de Curtea de Apel Ploiești.

Reamintim că Vasile Pascale s-a prevalat de dreptul de a nu da declarații în fața instanței, nici nu a recunoscut fapta, dar nici nu s-a apărat de acuzațiile care i-au fost aduse.

- Reclamă -

Procurorii au indicii că Vasile Pascale este cel care a ucis-o cu sânge rece pe Tatiana Tudor, o femeie de 43 de ani din Ploiești care a fost descoperită moartă săptămâna trecută, în tufișurile de pe marginea străzii Poligonului. În aceeași zi, Pascale a plecat la mare cu o altă femeie, probabil pentru a-și oferi astfel un alibi. De altfel, acesta a fost reținut chiar de pe litoral, unde oamenii legii au mers să îl încătușeze, după ce au fost adunate suficiente probe împotriva lui.

Se pare că acesta avea o relație amoroasă cu Tatiana, deși aceasta era măritată cu un colonel al Armatei Române, relație începută inițial pe Facebook, dar continuată ulterior și în viața reală.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut