fbpx
vineri, mai 10, 2024
spot_img

Noi medalii aduse la Ploiești de elevii Colegiului „I. L. Caragiale”

Citește Și

- Reclamă -

Turneul Internațional de Informatică Shumen 2016 (Bulgaria), un nou prilej pentru olimpicii români de a ne face mândri de ei!

Pe pagina de Facebook a Centrului Județean de Excelență Prahova au fost publicate rezultatele elevilor pregătiți aici: „La a VIII-a editie a Turneului Internațional de Informatică Shumen-Bulgaria, elevii școlarizați de Centrul Județean de Excelență Prahova au obținut următoarele rezultate:

- Reclamă -

– Medalia de Argint – Niculae Alexandru Vlad, clasa a XI-a, Colegiul Naţional «Ion Luca Caragiale», Ploieşti

– Medalia de Bronz – Tudose Alexa Maria, clasa a IX-a, Colegiul Naţional «Ion Luca Caragiale», Ploieşti

Felicitari intregii echipe pentru rezulatele deosebite obținute la acest concurs extrem de dificil”!

- Reclamă -

Ministerul Educației a anunțat că medalii de aur au obținut Adrian Emanuel Dicu (clasa a VIII-a/Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova), Andrei Costin Constaninescu (clasa a XI-a/Liceul Internațional de Informatică din București) și Costin Andrei Oncescu (clasa a X-a/Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung). Argintul le-a revenit elevilor Alexandra-Maria Udriștoiu (clasa a VIII-a/ Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova), Andrei Coman (clasa a VIII-a/Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din Capitală) și Andrei Popa (clasa a XI-a/Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui).

Competiția s-a derulat în perioada 24-27 noiembrie și a reunit loturi naționale și echipe ale mai multor licee cu profil informatic din Bulgaria, România și Rusia.

Sursa: Telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova. Jurnaliști sechestrați pe un hol în palatul administrativ în timpul lansării candidaturii lui Iulian...

UPDATELa finalul articolului puteți vedea imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova, dar și momentul când ajung...
Sari la conținut