fbpx
duminică, aprilie 28, 2024
spot_img

Un cuplu de îndrăgostiți din Prahova s-a căsătorit de ziua iubirii, la Poarta Sărutului din Târgu Jiu

Citește Și

- Reclamă -

Irina și Mugurel, doi tineri din Prahova, ea din Sinaia și el din Câmpina, au decis să-și oficieze căsătoria într-un loc inedint la sute de kilometri depărtare de casă. Au ales Poarta Sărutului din Târgul Jiu, un loc încărcat de romantism, pe care, de-a lungul vremii alte sute de iubiți l-au ales pentru cea mai importantă zi din viața lor.

Emoțiile pentru cei doi prahoveni au fost cu atât mai mari cu cât ziua de 24 februarie a avut și o încărcătură specială, fiind ziua în care românii sărbătoresc dragostea.

- Reclamă -

„A fost mai mult alegerea mea”, recunoaște Mugurel, care spune că a rămas impresionat de Târgu Jiu în urma unei vizite pe care a făcut-o aici cu ceva timp în urmă. Căsătoria a fost oficiată chiar de primarul localității, Aurel Popescu, cel care, imediat după semnarea actelor, a ținut neapărat să facă și un selfie cu cei doi proaspăt căsătoriți.

„Îmi place să fac selfie cu cei cu care, într-un fel sau altul, intră într-o anumită relație. Este o bucurie pentru mine să văd că aceste cupluri fac acest pas foarte important în viață, într-o zi pe care ne-o dorim a fi continuată de noi de români. Este ziua de Dragobete, este sărbătoarea iubirii la noi și nu pot decât să-i felicit pentru alegerea pe care au făcut-o”, a declarat Aurel Popescu, edilul din Târgu Jiu.

Poarta Sărutului este locul ales de alte câteva zeci de cupluri care și-au jurat iubire veșnică în prima zi a anului, imediat după miezul nopții.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut