fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Ambulanță implicată într-un accident rutier cu alte patru mașini în timp ce transporta un pacient

Citește Și

- Reclamă -

O ambulanţă care transporta o pacientă la Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost implicată într-un accident cu alte patru maşini, care a avut loc joi, pe Calea Floreasca, după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens. Pacienta şi cei doi membri ai echipajului de pe ambulanţă nu au fost răniţi grav, toţi fiind în investigaţii la Spitalul Floreasca, a declarat pentru News.ro managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

Ambulanţa circula cu semnalele luminoase şi acustice pornite şi transporta o pacientă de la un centru de îngrijire la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

- Reclamă -

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens, producând un accident în care au fost implicate ambulanţa, un alt taxi şi alte două maşini.

În urma accidentului, pacienta nu a fost rănită, fiind preluată de o altă ambulanţă şi dusă la Spitalul Floreasca. Asistenta medicală care era în ambulanţă are o lovitură la o mână, iar şoferul a suferit o presiune toracică uşoară, ambii mergând la Spitalul  Floreasca pentru investigaţii, a mai spus Alis Grasu.

Sursa: news.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut