ambulanta tren
Foto cu caracter ilustrativ

O ambulanţă care transporta o pacientă la Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost implicată într-un accident cu alte patru maşini, care a avut loc joi, pe Calea Floreasca, după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens. Pacienta şi cei doi membri ai echipajului de pe ambulanţă nu au fost răniţi grav, toţi fiind în investigaţii la Spitalul Floreasca, a declarat pentru News.ro managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

Ambulanţa circula cu semnalele luminoase şi acustice pornite şi transporta o pacientă de la un centru de îngrijire la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens, producând un accident în care au fost implicate ambulanţa, un alt taxi şi alte două maşini.

În urma accidentului, pacienta nu a fost rănită, fiind preluată de o altă ambulanţă şi dusă la Spitalul Floreasca. Asistenta medicală care era în ambulanţă are o lovitură la o mână, iar şoferul a suferit o presiune toracică uşoară, ambii mergând la Spitalul  Floreasca pentru investigaţii, a mai spus Alis Grasu.

Sursa: news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here