fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Consiliul Județean Prahova anchetează cazul copilului autist dat afară de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Consiliul Județean Prahova verifică situația incredibilă petrecută noaptea trecută la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, când o femeie acuză că a fost dată afară din unitatea medicală alături de băiatul său, după ce doctorul stomatolog care era de gardă ar fi refuzat să consulte copilul, pe motiv că suferă de autism! Femeia a mers seara trecută cu băiatul său la urgențe întrucât acesta avea o infecție la măsea și spune că deși copilul era foarte liniștit, doctorul stomatolog care era de gardă, Livia Alexandra Dinescu, a refuzat să-l consulte și să-l trateze și i-a dat afară din cabinet, țipând. Femeia a filmat mare parte din cele întâmplate și pe imagini se vede cum a fost dată afară din spital, cu scandal, și a povestit reporterilor noștri întreaga întâmplare.

Vezi aici imaginile, mărturia femeii, dar și reacția conducerii spitalului!

- Reclamă -

Reporterii noștri l-au contactat și pe Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, care a declarat că instituția pe care o conduce va verifica cele întâmplate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

„Nu am văzut filmarea, dar mă sesizez acum și voi trimite o doamnă de la noi, de la Compartimentul Spitale, să vadă despre ce incident a fost vorba și din ce cauză au refuzat să trateze, mai ales că este un spital de urgență și absolut toată lumea trebuie să fie tratată.”, a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut