fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Marcel Păvăleanu, fost angajat SGG, condamnat definitiv

Citește Și

- Reclamă -

Prahoveanul Marcel Păvăleanu, fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare! Instanța a decis ca Păvăleanu să primească trei ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de două milioane de lei. Sentința aparține Curții de Apel Ploiești și este una definitivă.

Curtea de Apel Ploiești a decis, miercuri, să respingă apelul declarat de Păvăleanu împotriva sentinţei penale dată de Tribunalul Prahova în aprilie 2016, când instanța a decis ca fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului este vinovat de evaziune fiscală, faptă din perioada septembrie-decembrie 2005. Păvăleanu a fost trimis în judecată în această cauză în anul 2013. Fostul angajat al SGG mai este inculpat într-un alt dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani în care prejudiciul a fost evaluat iniţial de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti la suma de 35 de milioane de euro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut