fbpx
miercuri, mai 15, 2024
spot_img

PSD și ALDE, atac neasumat la adresa primarului Adrian Dobre

Citește Și

- Reclamă -

Consilierii locali PSD și ALDE din Ploiești îl atacă pe primarul Adrian Dobre fără însă a-și asuma oficial acuzațiile. Este vorba de un comunicat de presă care a circulat astăzi „din mână în mână” printre jurnaliștii din mass-media locală pe motiv că persoana care era responsabilă cu remiterea oficială a comunicatului de presă este liberă. Mai mult decât atât, comunicatul nu a fost postat nici pe paginile de Facebook ale partidelor din alianță, dar cu toate acestea s-a dorit publicarea atacului de către ziarele locale.

În comunicat este vorba de o ședință de Consiliu Local convocată mâine de primarul Adrian Dobre pe tema evaluării mărcilor „Petrolul”, ședință care inițial fusese programată pentru marți, 6 iunie, orele 11. În comunicatul semnat de grupul consilierilor PSD-ALDE, primarul Dobre este atacat pentru faptul că a convocat această ședință într-o zi liberă din mini-vacanța de Rusalii. Consilierii mai spun că Dobre dorește „într-un mod laș să amâne acordarea mărcilor” pe motiv că ar fi imposibil ca mâine să existe cvorumul necesar pentru ședință.

- Reclamă -

Reporterii noștri l-au contactat pe primarul Adrian Dobre pentru un punct de vedere, dar acesta nu a răspuns la telefon. Iată mai jos comunicatul de presă care a fost trimis de consilierii PSD-ALDE „din mână în mână”, fără a fi asumat:

comunicat-1 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Iulian Dumitrescu cere demiterea prefectului județului Prahova

Președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu cere demiterea lui Emil Drăgănescu din funcția de prefect al județului.Campania electorală a început...
Sari la conținut