fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Lucia Groza, autoarea crimei din Mihai Bravu, condamnată definitiv la închisoare

Citește Și

- Reclamă -

Lucia Groza (64 de ani), femeia din Ploiești care în luna noiembrie a anului trecut a îngrozit comunitatea din cartierul Mihai Bravu după ce și-a ucis băiatul cu mai multe lovituri de ciocan, a fost condamnată definitiv. Femeia urmează să ispășească 12 ani de închisoare, sentință dată de Tribunalul Prahova în luna aprilie a acestui an și rămasă definitivă după ce Groza și-a retras apelul declarat la instanța superioară.
Femeia a fost încarcerată încă de la data săvârșirii faptei și a rămas în spatele gratiilor, la Penitenciarul Mărgineni, până la sfârșitul săptămânii trecute când a fost mutată la Penitenciarul pentru Femei Târgșor.
Ploieșteanca și-a ucis fiul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, în urma unui scandal provocat de consumul excesiv de alcool.
Femeia a rămas în casă cu cadavrul victimei mai multe zile, după care l-a ascuns într-o groapă săpată în spatele casei de pe strada Rovine.
Lucia Groza nu a putut să depășească momentul așa că a sunat la Poliție și și-a mărturisit fapta. Femeia a declarat că de-a lungul timpului fusese terorizată de băiatul ei, care obișnuia să facă scandal atunci când consuma alcool.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut