Lucia Groza (64 de ani), femeia din Ploiești care în luna noiembrie a anului trecut a îngrozit comunitatea din cartierul Mihai Bravu după ce și-a ucis băiatul cu mai multe lovituri de ciocan, a fost condamnată definitiv. Femeia urmează să ispășească 12 ani de închisoare, sentință dată de Tribunalul Prahova în luna aprilie a acestui an și rămasă definitivă după ce Groza și-a retras apelul declarat la instanța superioară.
Femeia a fost încarcerată încă de la data săvârșirii faptei și a rămas în spatele gratiilor, la Penitenciarul Mărgineni, până la sfârșitul săptămânii trecute când a fost mutată la Penitenciarul pentru Femei Târgșor.
Ploieșteanca și-a ucis fiul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, în urma unui scandal provocat de consumul excesiv de alcool.
Femeia a rămas în casă cu cadavrul victimei mai multe zile, după care l-a ascuns într-o groapă săpată în spatele casei de pe strada Rovine.
Lucia Groza nu a putut să depășească momentul așa că a sunat la Poliție și și-a mărturisit fapta. Femeia a declarat că de-a lungul timpului fusese terorizată de băiatul ei, care obișnuia să facă scandal atunci când consuma alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here