fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Bulibășeală totală în SGU și în Primăria Ploiești. Gafe repetate, pe spatele angajaților care nu și-au primit salariile

Citește Și

- Reclamă -

Problemele continuă la Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești! Deși a trecut aproape o lună de când salariile sunt întârziate, se pare că va mai dura până când angajații își vor primi banii și asta din cauza unor greșeli repetate și a unei harababuri totale din administrație!

Inițial, conducerea SGU Ploiești a trimis o adresă către Primăria Ploiești prin care solicita să le fie efectuate plățile pentru lucrările din ultimele două săptămâni. Din neatenție probabil, sau din neglijență potrivit unor surse din Primărie, SGU a omis faptul că are conturile blocate și că dacă Primăria ar vira banii, aceștia ar fi blocați de ANAF.

- Reclamă -

Între timp, după ce au realizat gafa făcută, cei din conducerea SGU au trimis o nouă adresă primăriei prin care solicitau să nu fie făcută plata, până când nu se va obține o eșalonare a datoriei către ANAF și deblocarea conturilor.

Primarul Adrian Dobre spune, însă, că cea de-a doua hârtie a venit prea târziu și că deja s-au făcut plățile către SGU. Este contrazis însă de city managerul Teodora Marin și de viceprimarul Cristian Ganea, care spun că banii încă nu au fost virați.

Și se pare că cei doi din urmă au dreptate și că ordinele de plată au fost retrase, deși fuseseră emise și duse la Trezorerie. După ce ziarul Incomod a cerut puncte de vedere despre această situație, se pare că cei din primărie și-au dat seama de gafa făcută prin virarea banilor și s-au grăbit să retragă ordinele de plată de la Trezorerie, pentru a evita ca banii să fie blocați de ANAF.

- Reclamă -

Viceprimarul Cristian Ganea a confirmat pentru ziarul nostru că cele două ordinele de plată au fost aduse înapoi în primărie acum circa 15 minute, că le-a văzut personal și că vor fi anulate.

Rămâne însă întrebarea dacă Adrian Dobre și Teodora Marin au dat dispoziție să fie făcute plățile din neatenție, nerealizând că primăria este terț poprit și că banii vor fi blocați, sau din simpla dorință de a afunda și mai mult Societatea de Gospodărire Urbană. Surse din primărie susțin că acesta este încă un exemplu al incompetenței celor care conduc administrația publică locală.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut