fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Raul Petrescu este noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Raul Petrescu, fost viceprimar al Ploieștiului în perioada 2012-2015, a câștigat concursul pentru postul de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. Raul Petrescu spune că are un plan de management pe care l-a prezentat în timpul concursului pe care urmează să-l pună în aplicare.

„În primul rând vreau să rezolv problema stației de epurare, care este cea mai apăsătoare problemă, precum și o concentrare și o aplecare foarte mare pe ceea ce înseamnă serviciile comerciale, cele de vidanjare profesională și repartizarea costurilor pentru încălzire și să continui munca bună care s-a făcut până acum de echipa care a condus Regia, fiind una dintre puținele direcții care înregistrează profit. Am un plan de management pe care l-am elaborat și o să-l pun în aplicare, l-am prezentat la concurs. Sunt multe lucruri de făcut, am menționat câteva dintre cele mai importante, prioritățile zero.”, a declarat Raul Petrescu pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Trafic blocat pe DN 1. Inundații la Sinaia, în urma precipitațiilor

UPDATEPotrivit Poliției Prahova, traficul este blocat complet pe DN 1, în zona inundațiilor.”Dn1 E60 Sinaia, sectorul de drum cuprins...
Sari la conținut