fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

FOTO. Ploieștenii din vest, vizitați astăzi de polițiști. Află motivul!

Citește Și

- Reclamă -

Ploieștenii din zona de vest a municipiului au fost vizați astăzi, 29 decembrie, de polițiștii Secției 3, care au desfășurat o activitate de prevenire și le-au vorbit oamenilor despre riscurile la care se expun atunci când deschid ușa unor persoane necunoscute.

„Polițiștii prahoveni intensifică, în perioada Sărbătorilor, activitățile de prevenire a criminalității, cu precădere a infracțiunilor specifice sezonului.

- Reclamă -

Astfel, astăzi, între orele 11 -13, polițiștii Secției 3 din Ploiesti au desfășurat o activitate de informare a cetățenilor din zona de vest a municipiului cu privire la riscurile pe care le implică permisiunea de a pătrunde în locuință a persoanelor necunoscute.

Polițiștii le-au recomandat cetățenilor să manifeste prudență în special în această perioadă, când infractorii pot folosi pretexte „de sezon” (colindat, apeluri umanitare, oferte comerciale etc) pentru a obține acordul locatarilor să intre în apartamente.”, a explicat pentru ziarul Incomod subinspector de poliție Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova.

Polițiștii Secției 3 le-au oferit oamenilor și pliante în care aceștia regăsesc sfaturi utile pentru a se feri de răufăcători:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cine sunt candidații pentru Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova

Începând de astăzi candidaturile depuse de formațiunile politice, alianțe sau candidați independenți, rămân definitive.Conform BEJ Prahova, pentru funcția...
Sari la conținut