Ploieștenii din zona de vest a municipiului au fost vizați astăzi, 29 decembrie, de polițiștii Secției 3, care au desfășurat o activitate de prevenire și le-au vorbit oamenilor despre riscurile la care se expun atunci când deschid ușa unor persoane necunoscute.

“Polițiștii prahoveni intensifică, în perioada Sărbătorilor, activitățile de prevenire a criminalității, cu precădere a infracțiunilor specifice sezonului.

Astfel, astăzi, între orele 11 -13, polițiștii Secției 3 din Ploiesti au desfășurat o activitate de informare a cetățenilor din zona de vest a municipiului cu privire la riscurile pe care le implică permisiunea de a pătrunde în locuință a persoanelor necunoscute.

Polițiștii le-au recomandat cetățenilor să manifeste prudență în special în această perioadă, când infractorii pot folosi pretexte “de sezon” (colindat, apeluri umanitare, oferte comerciale etc) pentru a obține acordul locatarilor să intre în apartamente.”, a explicat pentru ziarul Incomod subinspector de poliție Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova.

Polițiștii Secției 3 le-au oferit oamenilor și pliante în care aceștia regăsesc sfaturi utile pentru a se feri de răufăcători:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here