fbpx
sâmbătă, mai 11, 2024
spot_img

FOTO. Cine este tânăra care a murit după ce a fost lovită de mașină pe trecerea pentru pietoni

Citește Și

- Reclamă -

Un teribil accident a avut loc miercuri dimineață, 10 ianuarie, în zona Hipodromului. O tânără de numai 23 de ani a fost accidentată mortal de o mașină în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni.

Mădălina Daniela Crăciunoiu absolvise Universitatea Petrol-Gaze în anul 2016 și în prezent lucra la un call-center din zona Hipodromului. Locuia în comuna Cocorăștii Mislii, satul Goruna. Avea o relație de aproximativ patru ani cu un băiat, iar apropiații spun că se iubeau enorm. Acum rudele și prietenii sunt șocați de vestea că tânăra a murit.

- Reclamă -

„Aseară vorbisem cu ea la telefon… Sunt devastat! Avea o relație de patru ani cu un băiat și se iubeau atât de mult”, ne-a spus un prieten al fetei.

Poliția a deschis un dosar penal în urma accidentului și face cercetări în cauză pentru ucidere din culpă. Șoferul care a lovit-o are 39 de ani și este din Otopeni.

Sursa foto Facebook

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova. Jurnaliști sechestrați pe un hol în palatul administrativ în timpul lansării candidaturii lui Iulian...

UPDATELa finalul articolului puteți vedea imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova, dar și momentul când ajung...
Sari la conținut