fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

VIDEO – Klaus Iohannis despre Laura Codruța Kovesi: „Nu văd motive de revocare”

Citește Și

- Reclamă -
Klaus Iohannis spune că nu are motive ca să o revoce pe Laura Codruța Kovesi, dar nu exclude ca ministrul Justiției, Tudorel Toader, să știe mai multe decât președintele.

”Asta, cu revocarea, văd că e o mare proecupare. Nu văd motive de revocare, dar s-ar putea să existe unele pe care nu le cunosc eu și le cunoaște ministrul Justiției. El ar veni extrem, extrem de bine documentat, dacă ar face o astfel de propunere. Nu a existat un control la DNA, în afara celui din vară, m-ar surprinde ca peste noapte să apară motive întemeiate pentru o ipotetică propunere de revocare. Se va finaliza singur acest scandal, nu știu câte ore și câte casete vor mai fi prezentate, nu contează. Acest film l-am mai văzut acum un an de zile, cu un inculpat care a dispărut și au început să apară casete. Aceste treburi trebuie rezolvate de justiție.”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă va lua în considerare și avizul CSM în cazul în care se va propune revocarea lui Kovesi, președintele a confirmat.

- Reclamă -

”CSM s-a dovedit a fi o instituție foarte dedicată, așa cum s-a dovedit, și iau demersurile CSM foarte în serios”, a declarat Klaus Iohannis.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut