fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

Copil mort după ce a căzut în oala cu ciorbă

Citește Și

- Reclamă -

Tragedie într-o familie din Suceava! Un băieţel de nici doi ani a murit după ce a căzut într-o oală cu ciorbă clocotită.

Micuţul se afla în ambulanţă, în drum spre Bucureşti, atunci când a fost declarat mort. Mama lui este cercetată acum pentru ucidere din culpă.

Citește și: Caz incredibil într-un spital din România. “Plătești 7.000 de lei sau soţia ta moare”. Monica Pop a rupt tăcerea

- Reclamă -

Un băieţel în vârstă de un an şi zece luni din localitatea Pătrăuţi a ajuns miercuri după-amiază, în jurul orelor 17.00, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul spitalului suceveanm după ce a căzut într-o oală cu ciorbă fierbinte. Se pare că băiatul se juca cu verişorul său în vârstă de trei ani, în timp ce mama sa pregătea ciorbă, pe plită.

Citește și: Accident pe DN 1, la ieșire din Ploiești

La un moment dat femeia a luat oala cu ciorba fierbinte şi a pus-o pe pardoseala încăperii. Cei doi copii alergau, iar fiul ei, de un an şi zece luni, s-a dezechilibrat şi a căzut în vasul respectiv.

- Reclamă -

Potrivit obiectivdesuceava.ro, un echipaj al Ambulanţei l-a preluat pe micuţ şi l-a transportat la unitatea spitalicească suceveană, unde a fost diagnosticat cu arsuri pe 60% din suprafaţa corporală, fiind internat pentru tratament şi îngrijiri de specialitate. Din cauză că starea micuţului pacient s-a agravat, medicii suceveni au decis să-l transfere la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

Citește și: 17 persoane urmărite la nivel național sau internațional, prinse de polițiști într-o zi

In ciuda eforturilor cadrelor medicale de pe ambulanţă, copilul a murit în jurul orelor 1.00, în drum spre clinica bucureşteană.

Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care a căzut copilul în cratiţa cu ciorbă, fiind anunţaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

- Reclamă -
sursa: rtv.net

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut