fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

Turist decedat pe pârtia de schi din Stațiunea Păltiniș

Citește Și

- Reclamă -

Un turist de 49 de ani a decedat joi, în timp ce schia pe una din pârtiile complexului Arena Platoş din staţiunea Păltiniş, după ce a suferit un stop cardio-respirator, a anunţat Şeful Salvamont Sibiu, Adrian David.

„Un turist aflat la schi în resortul Arena Platoş a suferit un stop cardio-respirator. Echipa de serviciu a Salvamont Sibiu a intervenit în cel mai scurt timp şi a instituit manevrele de resuscitare. În sprijinul acestora s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei Sibiu. Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi s-a constatat decesul acestuia”, a declarat Adrian David.

Citește și: UPDATE. DNA doar a solicitat documente de la PSD Prahova! Bogdan Toader infirmă zvonul perchezițiilor DNA

- Reclamă -

Schiorul a fost resuscitat fără succes, timp de două ore. Medicii exclud un accident pe pârtie şi spun că turistul s-a prăbuşit pe zăpadă, din cauza stopului cardio-respirator.

„Schiorul de la Arena Platoş are 49 ani. S-a trimis echipajul cu medic de la Cisnădie, a fost resuscitat două ore, din păcate fără succes. Nu a mai fost transportat la spital. Nu este vorba de accident, efectiv s-a prăbuşit pe pârtie”, a explicat Liliana Blaga, purtător de cuvânt al Ambulanţei Sibiu.

Citește și: Două case cuprinse de flăcări în Ploiești

- Reclamă -

sursa: rtv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut