fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

FOTO. O tânără a picat examenul de permis pentru că nu a acordat prioritate unor porumbei

Citește Și

- Reclamă -

O tânără în vârstă de 18 ani, din Făgăraș, a picat examenul pentru permis după ce poliţistul a considerat că fata nu a acordat prioritate unor porumbei.

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, atunci când tânăra a susţinut proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

Citește și: Vlad Cosma a prezentat la Antena 3 o nouă înregistrare cu șeful DNA Ploiești

- Reclamă -

Poliţistul examinator cu care tânăra a susţinut proba a declarat-o pe fată respinsă după ce a considerat că aceasta nu a acordat prioritate unor porumbei pe care i-a notat drept ‘pericol iminent’.

„După cum a menționat el, a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu văd ce pericol iminet ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna. Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de munca cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit”, a declarat Gheorghe Grecu, instructorul auto cu care fata a făcut şcoala de şoferi.

Citește și: Un inspector șef de poliție și alte 15 persoane, trimiși în judecată de DNA

- Reclamă -

Poliţistul examinator a fost foarte ferm cu privire la decizia luată şi chiar a notat ‘infracţiunea’ în procesul-verbal al examenului, notează bunaziuafagaras.info.

Pe acesta se poate observa cum examinatorul a scris: ‘executarea incorectă a frânării cu precizie: porumbei pe carosabil’.

sursa: observator.tv

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut