fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

Șeful Poliției Române a fost schimbat din funcție! Cine va conduce acum IGPR

Citește Și

- Reclamă -

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că șeful Poliției Române a fost schimbat din funcție! Decizia vine după ce Cătălin Ioniță a solicitat încetarea împuternicirii din motive personale. MAI anunță și că ministrul Carmen Dan a transmis documentele prim-ministrului Viorica Dăncilă cu propunerea de împuternicire în funcția de inspector general al Poliției Române a chestorului Ioan Buda (foto sus), fost șef al Poliției de Frontieră.

„În referire la decizia de schimbare a șefului Poliției Române publicată astăzi în Monitorul Oficial, Ministerul Afacerilor Interne face următoarele precizări:

- Reclamă -

Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță, a solicitat ministrului afacerilor interne încetarea împuternicirii în funcția de inspector general al Poliției Române. Solicitarea a fost motivată de considerente personale.

Conform prevederilor legale, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a transmis documentele Prim-ministrului Guvernului României împreună cu propunerea de împuternicire în funcția de inspector general al Poliției Române a chestorului general de poliție Ioan Buda, fostul șef al Poliției de Frontieră.

Chestorul general de poliție Ioan Buda are o vechime de 28 de ani în MAI, iar în perioada 2015-2016 a ocupat funcția de secretar de stat, șef al Departamentului Ordine și Siguranță Publică, poziție din care a coordonat inclusiv activitatea Poliției Române.

- Reclamă -

Chestorul principal Cătălin Ioniță a fost împuternicit în funcția de șef al Poliției Române la data de 17 ianuarie 2018 pentru o perioadă de 6 luni.”, este anunțul postat pe site-ul MAI.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Trafic blocat pe DN 1, după ce un copac a căzut pe 2 mașini

Traficul este blocat pe DN 1, pe raza orașului Sinaia, după ce un copac a căzut pe două mașini...
Sari la conținut