fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Cămătar din Ploiești, reținut în urma unei percheziții

Citește Și

- Reclamă -

Un cămătar din Ploiești a fost reținut în urma unei percheziții domiciliare efectuate de polițiștii prahoveni joi, 5 iulie! Polițiștii au descoperit că bărbatul în vârstă de 51 de ani dădea bani cu împrumut și percepea dobânzi cuprinse între 20 și 50%. Din cercetări a reieșit că bărbatul se ocupa cu cămătăria încă din anul 2016.

Polițiștii au efectuat joi, 5 iulie, o percheziție domiciliară la locuința bărbatului din Ploiești, iar la descindere oamenii legii au găsit 2.800 lei și 160 de euro, o sabie, două cuțite de vânătoare, dar și înscrisuri cu datoriile celor pe care îi împrumutase.

- Reclamă -

Bărbatul a fost reținut ieri de polițiști și dus în arestul IJP Prahova, iar astăzi, 6 iulie, va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

La percheziții au participat și luptătorii SAS Prahova, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut