fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Liderul clanului Duduianu a murit după ce a fost dus la spital din penitenciarul unde era încarcerat

Citește Și

- Reclamă -
Liderul clanului Duduianu, Ion Duduianu, a murit la Spitalul Orășenesc din Găești unde a fost dus după ce i s-a făcut rău în Penitenciarul din Găești, unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane, transmite corespondentul Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găești, Florin Ispas, a declarat, marți, că bărbatului i s-a făcut rău luni seara, în jurul orei 21.
“Unei persoane private de libertate i s-a făcut rău. A fost dusă cu Ambulanța la Spitalul Orășenesc Găești unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat Ispas.
La rândul său, directorul Spitalului Găești, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.
“El se știa cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.
Surse medicale au declarat că, atunci când a fost dat jos din Ambulanță, Duduianu le-a spus cadrelor medicale “Aveți grijă că eu mor”.
Ion Duduianu era încarcerat în Penitenciarul Găești unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane. Săptămâna viitoare, Ion Duduianu urma să intre în comisia de eliberare condiționată.
Sursa: www.hotnews.ro
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut