fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

EXCLUSIV – UPDATE: Un lift în care se aflau mai multe persoane a căzut la Spitalul Județean!

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE 6: Potrivit martorilor și conform verificărilor făcute de polițiști la fața locului, este vorba despre o suprasarcină. Ușile liftului s-au blocat, a fost apăsat bunotul de panică, iar liftul a căzut de la parter la demisol.

UPDATE 5: Situație incredibilă după incidentul de la Spitalul Județean. Potrivit informațiilor noastre, s-a încercat mușamalizarea incidentului. Angajați ai spitalului ne-au transmis că, odată ce presa a dezvoltat subiectul, li s-a cerut să spună că liftul a căzut în gol doar câțiva centimetri. Vă reamintim că, inițial, managerul instituției medicale ne-a declarat că liftul nu a căzut și că doar s-au blocat ușile. 

- Reclamă -

Poliția a ajuns la fața locului și face cercetări.

UPDATE 4: Managerul spitalului, Marius Niculescu, a aflat de la reporterii Ziarului Incomod despre incident. Acesta a revenit cu un telefon și a declarat că liftul nu a căzut și că doar s-au blocat ușile. Însă, potrivit unor noi informații obținute de noi de la angajați ai spitalului, un cablu al liftului s-a rupt.

UPDATE 3: Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

- Reclamă -

UPDATE 2: Martorii au spus pentru Ziarul Incomod că, în lift, au intrat aproximativ 25 de persoane. Cel mai probabil, liftul s-a defectat din cauza suprasarcinii. 

UPDATE 1: Potrivit unor martori la incident, liftul a căzut de la parter, la subsol. 

Un lift s-a prăbușit la Spitalul Județean!

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva minute, în jurul orei 11.30! În ascensor se aflau mai multe persoane.

- Reclamă -

Vom reveni cu detalii!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. Romani adevarati! Toti odata cu liftul! Cum sa mai asteptam urmatorul! Mergem toti cu cel pe care il vedem! O natie de care nu se prind regulile civilizatiei! Asata este! Probabil si noi ceilalti romani avem in noi aceasta lipsa de civilizatie dar o ascundem cumva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut