fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

UPDATE. Cei doi hoți au fost prinși: dăduseră spargeri la un magazin și la o farmacie. Percheziții în Ploiești, la persoane care au dat spargeri în societăți comerciale

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE. În urma perchezițiilor de azi, au fost găsite cele două persoane căutate. Este vorba despre un bărbat cu antecedente pentru infracțiuni similare, bănuit de săvârșirea a două furturi calificate (la un magazin, de unde ar fi sustras țigări și bani, precum și la o farmacie, de unde ar fi sustras bani), dar și de o tentativa de furt calificat (la o casă de pariuri sportive, unde nu a reușit să spargă casa de bani).

Cel de-al doilea este minor (17 ani), bănuit pentru complicitate la furtul de la farmacie.

- Reclamă -

La domiciliile acestora au fost găsite articole vestimentare asemănătoare cu cele folosite de persoanele care au săvârșit cele 3 infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale! La data de 28 noiembrie, poliţiştii din Ploiești efectuează patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

La această oră, poliţişti de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează patru percheziții domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt, complicitate și tentativă la furt calificat.

- Reclamă -

Descinderile au loc în Ploiești, atât la domiciliile persoanelor bănuite, cât și la locații frecventate de acestea.

Din cercetări, au rezultat indicii că, la finele lunii octombrie – începutul lunii noiembrie, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta a trei societăți comerciale, de unde ar fi sustras bani și bunuri, cauzând un prejudiciu de 5.000 de lei.

Două persoane vor fi aduse la audieri.

La acțiune participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

- Reclamă -

Sursa: comunicat Poliția Prahova

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut