fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

FOTO. Principalele partide din Prahova nu s-au înghesuit să ureze „La mulți ani” pe Facebook de Ziua României

Citește Și

- Reclamă -

Principalele partide din Prahova nu s-au înghesuit să ureze „La mulți ani” de 1 Decembrie pe paginile de Facebook. Iar cele care au făcut-o, marea majoritate au preluat mesajele unor reprezentanți ai partidului sau „de la centru”.

PSD Prahova a postat mesajul „La multi ani, români! La mulți ani, România!” și a fost singura care a atașat imagini de la festivitatea din centrul Ploieștiului. PSD Ploiești s-a mulțumit cu distribuirea unui mesaj postat de ministrul Mediului de Afaceri, prahoveanul Radu Oprea. PNL Ploiești, pe pagina Stiri PNL Ploiești, nu a mai postat de câteva zile, mai exact de pe 26 noiembrie, când a distribuit o postare a paginii Partidul Național Liberal. PNL Prahova a distribuit postarea paginii Partidul Național Liberal, cu comentariul „La mulți ani, România”. ALDE Ploiești nu a mai postat nimic pe Facebook de pe data de 28 ianuarie, iar ALDE Prahova a distribuit două postări ale vice prim-ministrului Grațiela Gavrilescu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut