fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO. Primarul Adrian Dobre nu a avut discurs la festivitatea de 1 Decembrie. A pus trei fetițe să vorbească în locul său

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Adrian Dobre nu a rostit niciun discurs la festivitatea de 1 Decembrie din centrul Ploieștiului, punând trei fetițe să vorbească în locul său! Primarul Dobre s-a limitat la a rosti 2-3 propoziții și le-a chemat pe cele trei fetițe la microfon.

„Dragi ploieșteni, dragi români, mă bucur să mă aflu astăzi aici, alături de dumneavoastră și să sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri. Dragi ploieșteni, doresc să invit alături de mine generația viitorului Centenar și lor o să le cedez cuvântul. La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, au fost singurele cuvinte rostite de primarul Adrian Dobre la microfon.

- Reclamă -

Nu ar fi fost nicio problemă ca primarul să dea cuvântul „generației viitorului Centenar”, dacă s-ar fi străduit să rostească și un discurs pentru ploieștenii care l-au votat și l-au ascultat astăzi la festivitatea de 1 Decembrie.

Vezi video mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img