fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Grevă la Rosal în Ploiești! Doi angajați ai operatorului au leșinat!

Citește Și

- Reclamă -

Grevă la operatorul de salubritate Rosal din Ploiești! Oamenii au oprit lucrul și s-au strâns la garajul societății din cartierul Bereasca, unde își cer drepturile. Oamenii nu și-au primit salariile, deși vă reamintim că în mandatul lui Adrian Dobre municipalitatea plătește cele mai mari facturi către Rosal, din ultimii cinci ani. Mai multe persoane ne-au sesizat că angajații Rosal protestează, iar unul din cititorii noștri ne-a povestit că a văzut un grup de 20 de persoane, angajate ale operatorului, care mergea spre sediul societății pentru a protesta.

Un angajat Rosal a confirmat că oamenii s-au strâns în curtea garajului, după ce au aflat că angajații de la București au primit bonurile de masă, deși cei din Ploiești nu le-au luat. În plus, angajații din Ploiești spun că nu și-au încasat salariile de două luni, după ce nici pe data de 15 noiembrie banii nu au fost virați.

- Reclamă -

Două persoane au leșinat în timpul protestului, astfel că la garajul Rosal s-au deplasat mai multe echipaje ale Ambulanței pentru a le acorda îngrijiri medicale, dar și echipaje ale Poliției.

Unul din angajații Rosal spune că după ce cele două persoane au leșinat, în curtea societății au apărut directorii operatorului de salubritate, printre care și Gelu Constantinescu, care i-ar fi certat că au chemat poliția și salvarea, acuzându-i că se prefac că le este rău.

Deși oamenii spun că nu și-au primit salariile de două luni, reamintim că în mandatul lui Adrian Dobre primăria Ploiești plătește cele mai mari facturi către Rosal din ultimii cinci ani.

- Reclamă -

De exemplu, în luna septembrie, factura Rosal pentru primăria Ploiești a fost de 2.331.791,06 lei, iar în luna octombrie operatorul de salubritate a încasat de la municipalitate 2.880.072,77 lei, potrivit datelor puse la dispoziție de RASP Ploiești.

Comparând datele oficiale cu sumele de bani plătite în ultimii cinci ani de primăria Ploiești operatorului de salubritate pentru serviciile de curățenie în lunile călduroase (mai, iunie, iulie, august) recordurile aparțin actualei administrații locale.

Mai, iunie, iulie, august 2018 – 9.230.930 lei

Mai, iunie, iulie, august 2017 – 8.495.036 lei

- Reclamă -

Mai, iunie, iulie, august 2016 – 4.082.143 lei

Mai, iunie, iulie, august 2015 – 7.010.446 lei

Mai, iunie, iulie, august 2014 – 5.074.509 lei

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut