fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Mircea Roșca audiat, astăzi, la DIICOT

Citește Și

- Reclamă -

rosca mircea - Ziarul INCOMODMircea Roșca va fi audiat, astăzi, la DIICOT. Informația a fost confirmată chiar de către liberal, care a explicat că este vorba de episodul de săptămâna trecută, când a anunțat că cineva i-a spart contul de Facebook și a publicat postări în numele său.

Citește detalii aici:

- Reclamă -

Ce spune Mircea Roșca despre presupusa spargere a contului său de Facebook 

Roșca a declarat pentru reporterii Ziarului Incomod că vineri a depus plângere la DIICOT și că astăzi a fost chemat, din nou, pentru declarații:

„Am depus plângere la DIICOT vinerea trecută, în jurul orei 14.00. Cei care mi-au spart contul au fost în locul meu pe Facebook, au trimis mesaje unor persoane, 36 de ore a stat Facebook-ul meu în mâinile acelor persoane care mi-au violat intimitatea, până l-am recuperat, prin recomandările celor de la DIICOT și cu ajutorul unor specialiști. Astăzi merg la DIICOTT să văd cum evoluează ancheta, să le mai dau detalii.”, a declarat Mircea Roșca.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut