fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

VIDEO. Scene şocante la Ploieşti: un elev de clasa a 7-a este bătut cu scaunul de profesorul de Biologie

Citește Și

- Reclamă -

Scenele au fost înregistrate în această săptămână, cazul fiind sesizat de mama elevului. Aceasta va merge luni la Serviciul de Medicină Legală şi apoi la Poliţie, pentru a face demersurile necesare anchetei.

Conform spuselor acesteia, fiul ei este elev al şcolii Ioan Grigorescu, fostă 17, din cartierul ploieştean Dorobanţul. Marţi, la ora de biologie, profesorul s-ar fi enervat din cauza comentariilor unui elev. Fiul femeii care a sesizat incidentul i-ar fi cerut profesorului să se dea la o parte din faţa tablei, pentru a vedea ce scrie.

- Reclamă -

Un alt elev i s-ar fi adresat colegului, spunându-i ironic, ”să se dea cu capul de tablă (n.r.-profesorul)”. Acesta a auzit şi, nervos, a pus mâna pe scaun şi l-a alergat pe cel care i-a cerut să se dea din dreptul tablei, crezând că acesta a fost şi cel necuviincios.

Ceea ce a urmat se vede în imaginile înregistrării de la finalul articolului. O colegă a elevului a înregistrat întreaga scenă, care a ajuns în posesia mamei elevului agresat. Aceasta susţine şi că directoarea şcolii ar fi aflat încă de miercuri, cerându-le elevilor să şteargă imaginile, sub ameninţarea aplicării unei ”amenzi”, nedorind ca imaginea şcolii să fie afectată. Iniţial, nici elevul nu povestise acasă întâmplarea. Mama a fost chemată la şcoală, vineri, de către diriginte, pentru a i se comunica faptul că fiul ei va avea nota scăzută la purtare. Încercând să afle ce a generat o astfel de măsură, părintele l-a luat la întrebări pe cel mic, mai ales că acesta prezenta urme vizibile de zgârieturi pe ceafă. Copilul a fost nevoit să istorisească propria variantă a incidentului. Aşa a aflat că profesorul de biologie este un cadru didactic pensionat, care îi ţine locul titularei catedrei, aflată în concediu medical.

Vezi video aici!

- Reclamă -

Sursa: adevarul.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut