fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

SURSE. Șapte angajați ai Maternității Ploiești, infectați cu stafilococul auriu!

Citește Și

- Reclamă -

Analizele medicale în cazul a șapte angajați ai Maternității Ploiești ar fi arătat că aceștia sunt infectați cu stafilococul auriu, potrivit unor surse medicale! După scandalul de la Maternitatea Giulești, ar fi fost dispuse controale la mai multe maternități din țară, inclusiv la Ploiești. Așa ar fi ieșit la iveală că și personalul Spitalului de Obstetrică și Ginecologie din municipiu este infestat cu această bacterie periculoasă.

Numai că, potrivit surselor, nu au fost testați și medici ai spitalului, ci doar câteva persoane, alese aleatoriu, analizele fiind pozitive în cazul unor asistente și infirmiere. După primirea rezultatelor, potrivit surselor medicale, conducerea maternității ar fi dispus ca analizele să fie făcute pentru întreg personalul dar, din nou, cu excepția medicilor din spital, deși aceștia intră în contact direct cu nou-născuții.

- Reclamă -

Se pare că rezultatele analizelor care arată prezența stafilococului auriu la unele asistente și infirmiere au venit vineri, 21 decembrie. Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea Maternității Ploiești, atât cu privire la faptul că unii angajați au stafilococul auriu, cât și cu privire la informația că medicii nu vor fi testați.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut